top of page

fre. 02. apr.

|

Stor-Elvdal, Solhaug Camping

Barnas rebusløp, åpent også for gjester utenom campingen

Haren har spurt oss om hjelp til å finne igjen et påskeegg han mistet på veien. Så rask så rask løp han, bortover Solhaug og litt rundt omkring. For haren hadde mange påskeegg i en sekk, som han bar på. Ikke visste han at sekken hadde et hull. Kom, la oss hjelpe haren!

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Barnas rebusløp, åpent også for gjester utenom campingen
Barnas rebusløp, åpent også for gjester utenom campingen

Tid og sted

02. apr. 2021, 12:00

Stor-Elvdal, Solhaug Camping, Ringebuveien 66, 2477 Sollia, Norge,

Om arrangementet

Dette arrangementet handler om å komme i påskemodus på fjellet og å hjelpe haren med å finne påskeegg som han har mistet.

Lite visste haren at sekken han bar på hadde et hull, og at gjennom dette hullet datt påskeegg som han bar på ut. Haren som skulle over fjellet og ned til Ringebu, har sendt mail til Mari-Anne som er campingbestyrerer på Solhaug og spurt om hjelp til å finne påskeeggene han har mistet. For han har som mangt å gjøre og det er langt å hoppe over fjellet enda en gang. Han har også tegnet opp et kart over der han tror han har vært og hvor har tror han kan ha mistet et egg. Mari-Anne, har lett litt, men har også så mye å gjøre, så hun ønsker seg hjelp fra deg til å finne påskeeggene som er mistet.

I år, arrangerer vi påskerebusløp for de minste, som er morsomt for både små og store. Det går jo bare ikke an å ikke komme i påskemodus når du jakter på påskeegg. Barna får et kart de må følge og lekent lærer de seg litt om å følge nettopp kart og terreng på jakt etter det berømte egget. (Vi garanterer påskeegg med noe godt i, meld ifra om eventuelle allergitilpassinger av eggets innhold. Så skal vi gjøre vårt beste!) Bålkaffeservering fra grillhuset på campingplassen, er inkludert til de voksene. 

Billetter

  • Påskerebus, harens hjelper

    Denne billetten inkluderer rebuskart, (ett påskeegg, med noe godt i!) og bålkaffe til voksene serveres i grillhuset. Meld fra dersom det er behov for allergitilpassing av påskeegginnhold, så skal vi gjøre så godt vi kan.

    kr 150,00
    Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page