top of page

tor. 25. mars

|

Stor-Elvdal

Barnas rebusløp, åpent også for gjester utenom campingen (1)

Haren har spurt oss om hjelp til å finne igjen et påskeegg han mistet på veien. Så rask så rask løp han, bortover Solhaug og litt rundt omkring. For haren hadde mange påskeegg i en sekk, som han bar på. Ikke viste han at sekken hadde et hull. Kom la oss hjelpe haren med å finne påskeegg?

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Barnas rebusløp, åpent også for gjester utenom campingen (1)
Barnas rebusløp, åpent også for gjester utenom campingen (1)

Tid og sted

25. mars 2021, 09:00

Stor-Elvdal, Ringebuveien 66, 2477 Sollia, Norge

Om arrangementet

Dette arrangementet handler om å komme i påskemodus på fjellet og å hjelpe haren med å finne påskeegg som han har mistet.

Lite viste haren at sekken han bar på hadde et hull, og at gjennom dette hullet datt påskeegg som han bar på ut. Haren som skulle over fjellet og ned til Ringebu, har sendt mail til Mari-Anne som er campingbestyrerer på Solhaug og spurt om hjelp til å finne påskeeggene han har mistet. For han har som mangt å gjøre og det er langt å hoppe over fjellet enda en gang. Han har også tegnet opp et kart over der han tror han har vært og hvor har tror han kan ha mistet et egg. Mari-Anne, har lett litt, men har også så mye å gjøre, så hun ønsker seg hjelp fra deg til å finne påskeeggene som er mistet.

I år, arrangerer vi påskerebusløp for de minste, som er morsomt for både små og store. Det går jo bare ikke an å ikke komme i påskemodus når du jakter på påskeegg. Barna får et kart de må følge og lekent lærer de seg litt om å følge nettopp kart og terreng på jakt etter det berømte egget. (Vi garanterer påskeegg med noe godt i, meld ifra om eventuelle allergitilpassinger av eggets innhold. Så skal vi gjøre vårt beste!)

Billetter

  • Påskerebus, harens hjelper

    Denne billetten inkluderer rebuskart (og ett påskeegg, med noe godt i!). Meld fra dersom det er behov for allergitilpassing av påskeegginnhold, så skal vi gjøre så godt vi kan.

    kr 146,00
    +Tjenestegebyr på kr 3,65
    Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page